İletişimde Kalın
[email protected]
0 850 302 63 53
Çalışma Saatlerimiz
Hafta içi: 09:00 - 19:00
Cumartesi: 09:00 - 19:00

Yeniliğimizi İşinize Çeviklikle Katmak İçin Varız.

Nasıl Çalışabiliriz?

Şirketinize En Uygun Şekilde Birlikte Çalışalım.

Bize sık sık belirli iş maddeleri üzerinden FEE şeklinde mi yoksa Ortak Girişim (Joint of Venture) olarak mı çalışmanın doğru yol olduğu soruluyor. Bazı hususlarda size rehberlik edecek hazır bir kapsamı aşağıda sunduk.

PROJE ODAKLI ÇALIŞMA

Daha kısa vadeli veya tek seferlik bir hedefe ulaşmanız mı gerekiyor? Biz devreye girip belirli bir projeyi teslim edeceğiz veya sizin için bir stratejik plan geliştireceğiz.

01

Küçük

Küçük ölçekli projeler, sınırlı bir zaman diliminde ve genellikle dar kapsamlı hedeflere odaklanır. Bu tür projeler, belirli bir sorunu çözmek veya küçük bir geliştirme yapmak için idealdir.

02

Uzman

Uzman projeler, belirli bir alanda derinlemesine bilgi ve beceri gerektiren karmaşık ve detaylı çalışmalardır. Bu projeler, yüksek uzmanlık ve deneyim gerektirir.

03

Kademeli

Kademeli projeler, daha geniş bir hedefe ulaşmak için bir dizi daha küçük adımlardan oluşur. Bu projeler, birden fazla aşamada ilerler ve her aşama sonunda belirli bir başarıya ulaşmayı hedefler.

04

İdeal

İdeal projeler, mükemmel sonuçlar elde etmek için en iyi uygulamaları ve en son teknolojileri kullanan projelerdir. Bu projeler, yüksek standartlara ve beklentilere uygun olarak tasarlanır ve uygulanır.

ORTAK GİRİŞİM (JOINT OF VENTURE) MODELİ

İşinizi geliştirmenize yardımcı olacak stratejik planlar ve akıllı taktikler geliştirecek uzman dijital ekibimizle ortak şekilde çalışıyoruz.

01

Hizmet

Müşterilerimizin ihtiyaçlarına özel çözümler sunarak, dijital dönüşüm süreçlerinde yanlarında oluyoruz. Dijital pazarlama, web geliştirme, SEO ve daha birçok alanda sunduğumuz hizmetlerle, işinizi bir üst seviyeye taşıyoruz.

02

Tercihli

Müşterilerimize sunduğumuz hizmetlerde kalite ve memnuniyeti ön planda tutuyoruz. Her adımda size özel danışmanlık sunarak, işinizin en iyi şekilde gelişmesine yardımcı oluyoruz. Bizi tercih eden müşterilerimize, ayrıcalıklı hizmet anlayışımızla destek veriyoruz.

03

Sürekli

Dijital dünyada sürdürülebilir başarı, sürekli gelişim ve adaptasyon gerektirir. İşinizin büyümesini sürekli kılmak için güncel trendleri ve teknolojileri yakından takip ediyor, stratejilerimizi buna göre güncelliyoruz. Size kesintisiz destek sunarak, her zaman bir adım önde olmanızı sağlıyoruz.

04

Özel

Her işletme kendine özgüdür ve bu nedenle ihtiyaçlar da farklılık gösterir. Size özel stratejiler geliştirerek, işletmenizin benzersiz yönlerini ön plana çıkarıyor ve rekabet avantajı sağlıyoruz. Uzman ekibimizle birlikte, hedeflerinize ulaşmanız için kişiselleştirilmiş çözümler sunuyoruz.

05

Verim

Verimlilik, dijital dünyada başarının anahtarlarından biridir. Süreçlerinizi optimize ederek, daha az kaynakla daha fazla iş başarmanızı sağlıyoruz. Dijital stratejilerimizle, operasyonel verimliliğinizi artırıyor ve karlılığınızı maksimize ediyoruz.

06

HAYIR

Sözleşmelerdeki maddelere bağlı kalmıyoruz. Markanın büyümesi için dijital anlamda veriye dayalı ne gerekiyorsa onu yaparız.

Bizden Neler Bekleyebilirsiniz?

Medusa Global Acceleration & Consultancy mükemmel sonuçlar sunmaya ve tüm müşterilerimize değer sağlamaya kendini adamıştır. Düzenli güncellemeler ve raporlarla desteklenen, açıkça tanımlanmış beklentilere sahip yüksek bir şeffaflık standardı aracılığıyla kendimizi sorumlu tutuyoruz.

01

Başlangıçtan
itibaren
beklentilerinizi
netleştirin.

Herkesin hedefleri, programı ve üzerinde anlaşılan çıktıları anlamasını sağlayarak projeleri yolunda tutuyor ve yanlış anlamaları önlüyoruz.

02

İşinizle ilgili
güncellemelerimizi
takip edin.

Üstün şeffaflık seviyemiz, şirket yöneticilerine yatırımlarının gerçek getiri sağladığına dair güvence verir.

03

Haftalık ve aylık
olarak veriye dayalı raporlarımızı alın.

Hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacak ve gelecekteki gelişim alanlarını daha kolay belirleyecek tavsiyeler sunabilmemiz için, bir projenin performansına ve ilerlemesine ilişkin analize dayalı içgörüler gereklidir.

Büyüme Konusunda Kararlı Mısınız?

İster sizi yeni çağa taşıyacak tam teşekküllü bir yeni bir dijital planlama peşinde olun, ister başarılı olmanıza yardımcı olacak bir stratejiye ihtiyacınız olsun, ya da sadece tek seferde uygulayacak yeni uzman gözlere (ve ellere) mi ihtiyacınız var? Sizden haber almak isteriz.

Yatırım Yaptığımız Markalar.

Markalarımızın Görüşleri

Hızlandırma Talep Ediyorum.